Boules Coco façon Raffaello.
it's Drew, welcome to my recipe site. Today, I'm gonna show you how to prepare a special dish, boules coco façon raffaello. It is one of my favorites food recipes. For mine, I am going to make it a little bit unique. This will be really delicious.
Boules Coco façon Raffaello is one of the most popular of recent trending meals on earth. It's simple, it is fast, it tastes yummy. It's enjoyed by millions every day. Boules Coco façon Raffaello is something that I've loved my entire life. They're nice and they look fantastic.
To begin with this recipe, we have to prepare a few ingredients. You can have boules coco façon raffaello using 4 ingredients and 7 steps. Here is how you cook that.
The ingredients needed to make Boules Coco façon Raffaello:
- Prepare 10 cl of crème liquide.
- Prepare 200 g of chocolat blanc + 100 g.
- Get 150 g of noix de Coco + 100 g.
- Take 50 g of noisettes.
Steps to make Boules Coco façon Raffaello:
- Chauffer la crème liquide sur feu doux puis verser le sur le chocolat blanc préalablement coupé en morceaux. Couvreur le bol avec un torchon et attendre 1 mn..
- Avec une spatule, émulsionner la ganache en réalisant des petits cercles au centre du bol jusqu’à ce que le chocolat soit complètement mélangé à la crème..
- Incorporer 150 g de noix de Coco et bien mélanger..
- Peser des petites portions de 15 g dans lesquelles vous introduisez une noisette entière. Former des petites boules que vous déposez sur une plaque..
- Mettre au frais environ 1h..
- Faire fondre au bain-marie les 100 g de chocolat blanc..
- Mettre une paire de gants, déposer une noisette de chocolat fondu dans le creux de la main puis rouler une boule coco froide et la déposer dans la noix de Coco puis remettre sur la plaque et laisser refroidir avant de mettre en sachet..
So that's going to wrap it up for this exceptional food boules coco façon raffaello recipe. Thanks so much for your time. I am sure that you will make this at home. There's gonna be more interesting food in home recipes coming up. Remember to save this page in your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!
Comments
Post a Comment