Galette des rois Chocolat, poire et poudre de noisette.
it is John, welcome to my recipe page. Today, I'm gonna show you how to make a special dish, galette des rois chocolat, poire et poudre de noisette. It is one of my favorites. This time, I'm gonna make it a bit unique. This is gonna smell and look delicious.
Galette des rois Chocolat, poire et poudre de noisette is one of the most favored of recent trending foods in the world. It's easy, it is quick, it tastes yummy. It is enjoyed by millions daily. They are nice and they look wonderful. Galette des rois Chocolat, poire et poudre de noisette is something that I have loved my whole life.
To get started with this particular recipe, we must first prepare a few ingredients. You can cook galette des rois chocolat, poire et poudre de noisette using 7 ingredients and 8 steps. Here is how you cook that.
The ingredients needed to make Galette des rois Chocolat, poire et poudre de noisette:
- Get 100 gr of beurre.
- Take 100 gr of chocolat.
- Take 125 gr of poudre de noisette.
- Make ready 70 gr of sucre.
- Take 2 of oeufs.
- Take 2 of pâte feuilletée.
- Prepare 1 of jaune d'oeuf pour la dorure.
Instructions to make Galette des rois Chocolat, poire et poudre de noisette:
- Mélanger le sucre et les oeufs.
- Faire fondre le beurre et le chocolat.
- Rajouter le mélange chocolat et beurre au mélange sucre et œuf.
- Rajouter la poudre de noisette.
- Étaler la préparation sur une pâte feuilletée en n'allant pas jusqu'au bord (laisser 2 cm de libre).
- Recouvrir de la deuxième pâte feuilletée, sceller les bords en appuyant avec une fourchette.
- Faire des dessins sur la pâte feuilletée puis doré avec le jaune d'œuf.
- Enfournez 30 min a 190°C.
So that's going to wrap this up with this exceptional food galette des rois chocolat, poire et poudre de noisette recipe. Thank you very much for reading. I'm confident you will make this at home. There's gonna be interesting food at home recipes coming up. Remember to bookmark this page in your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!
Comments
Post a Comment