Verrine crème de chamallow, compotée de mûre.
Hey everyone, I hope you are having an incredible day today. Today, I'm gonna show you how to make a distinctive dish, verrine crème de chamallow, compotée de mûre. One of my favorites food recipes. For mine, I will make it a little bit unique. This is gonna smell and look delicious.
Verrine crème de chamallow, compotée de mûre is one of the most favored of recent trending meals on earth. It's appreciated by millions daily. It's easy, it's fast, it tastes yummy. Verrine crème de chamallow, compotée de mûre is something which I have loved my whole life. They are nice and they look fantastic.
To get started with this particular recipe, we have to first prepare a few ingredients. You can cook verrine crème de chamallow, compotée de mûre using 5 ingredients and 5 steps. Here is how you can achieve that.
The ingredients needed to make Verrine crème de chamallow, compotée de mûre:
- Prepare 200 g of mûre.
- Take 4 of chamallows blancs.
- Prepare 4 of chamallows roses.
- Get 20 cl of crème liquide.
- Get 1 of filet de jus de citron.
Steps to make Verrine crème de chamallow, compotée de mûre:
- Dans une casserole mettre 10 cl de crème liquide avec 4 chamallows blancs et chauffer à feu moyen vif (7 sur une induction). Laisser bouillir 7 minutes, tout en mélangeant continuellement, puis réserver hors feu..
- Pendant ce temps dans une casserole mettre les mûres avec un fond d'eau et un filet de jus de citron. Cuire à feu moyen (6 sur une induction) 15 minutes jusqu'à ce que la compotée soit presque séchée. Écraser avec la cuillère en bois..
- Dans une troisième casserole mettre les 10 cl de crème liquide qui vous reste et les 4 chamallows roses. Réitérer l'opération ci-dessus..
- Dans vos verrines mettre une premières couche de crème de chamallow blanc, réserver au frais 15 minutes. Ajouter une couche de compotée de mûres. Déposer la couche de crème de chamallow rose et remettre au frigo 15 minutes. Finir par un peu de compotée de mûre sur le dessus..
- Laisser une nuit au frais (ou au moins plusieurs heures) avant de servir..
So that's going to wrap this up with this exceptional food verrine crème de chamallow, compotée de mûre recipe. Thank you very much for reading. I am confident that you can make this at home. There is gonna be interesting food at home recipes coming up. Remember to bookmark this page in your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!
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