Galette des rois aux pépites de chocolat.
Hey everyone, The first thing which you want to learn is what the different terminology you'll discover in recipes actually means. There are many new and at times foreign sounding terms you will see in recipes that are common. These terms may mean that the gap in recipe success or failure. You should find a way to come across a fantastic section in any inclusive cookbook that explains different definitions for unfamiliar speech. If you're not absolutely sure what is meant by"folding into the eggs" it really is in your best interests to look it up. Today, I will show you a way to prepare a special dish, galette des rois aux pépites de chocolat. It is one of my favorites food recipes. For mine, I'm gonna make it a bit unique. This will be really delicious.
Galette des rois aux pépites de chocolat is one of the most well liked of recent trending meals in the world. It's enjoyed by millions every day. It is simple, it is quick, it tastes yummy. Galette des rois aux pépites de chocolat is something that I've loved my whole life. They're nice and they look fantastic.
To get started with this particular recipe, we have to prepare a few ingredients. You can cook galette des rois aux pépites de chocolat using 15 ingredients and 9 steps. Here is how you cook that.
The ingredients needed to make Galette des rois aux pépites de chocolat:
- Make ready 2 of pâtes feuilletée inversée.
- Get of Crèmes d’amandes.
- Take 2 of oeufs.
- Take 100 g of sucre.
- Get 130 g of poudre d’amandes.
- Get 1 of bouchon de rhum.
- Make ready of Arôme amande amer.
- Take 120 g of beurre mou.
- Make ready of Pépites de chocolat.
- Get of Sirop pour la brillance.
- Prepare 50 g of d’eau.
- Take 50 g of sucre.
- Get of Dorure.
- Prepare 1 of oeuf.
- Get 1 of jaune d’œuf.
Instructions to make Galette des rois aux pépites de chocolat:
- Étaler vos pâtes feuilletées..
- Crème d’amandes : fouetter le beurre avec le sucre. Ajouter les œufs, la poudre d’amandes jusqu’à obtenir une crème. Ajouter le rhum et l’arôme d’amandes amer. Mélanger à nouveau puis incorporer vos pépites de chocolat..
- Déposer la crème dans votre premier cercle en laissant les bords libres. Ajouter la fève. Mouiller les bords et déposer votre second cercle et veillant à bien souder..
- Dorure : mélanger les œufs ensemble est dorer la galette en 2 fois à 10 minutes d’intervalle. Je la mets au congélateur entre 2..
- Faire les décorations à l’aide d’un scalpel sans trop appuyer. Faire quelques trous pour laisser échapper l’air. Remettre au congélateur le temps de préchauffer le four..
- Préchauffer le four à 205•C et enfourner pendant 25 minutes..
- Pour la brillance : faire bouillir l’eau et le sucre puis déposer ce sirop à l’aide d’un pinceau sur votre galette dès la sortie du four..
- Voici quelques exemples de rayures pour les galettes..
- Astuce : pour avoir un feuilletage encore plus grand, récupérer vos chutes de pâtes et déposer sur tout le tour intérieur de la galette avant de déposer votre crème..
So that's going to wrap it up for this special food galette des rois aux pépites de chocolat recipe. Thanks so much for your time. I am sure you can make this at home. There is gonna be interesting food in home recipes coming up. Remember to save this page in your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!
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